Les Disse Tipsene For Bilreparasjon For Å Holde Motoren I Gang

Når bilen din går i stykker, gjør den deg bare til den lykkeligste personen i verden, ikke sant? Selvfølgelig ikke, og du vil vite mer om hva du skal gjøre i denne situasjonen. Du vil gjerne vite hva du skal gjøre før denne situasjonen oppstår igjen. Fortsett å lese for å finne ut noen gode tips om bilreparasjon.

Når du støter på bilproblemer, bør du først slå til Internett for å finne ut hva problemet kan være. Du kan finne ut at det er et enkelt å reparere problem som du kan gjøre på egen hånd. Dette kan spare deg for hundrevis av dollar i lønnskostnader hvis du måtte ta den med til en butikk.

Spar drivstoff ved å kjøre som om du har et glass vann på dashbordet. Denne praksisen hjelper deg med å unngå jack kanin starter og raske stopp. Hver gang du akselererer raskt, bruker motoren i bilen mer drivstoff enn den ville gjort hvis du skulle akselerere med en gradvis økning i hastigheten.

For å forhindre rust på bilen din, vask den med jevne mellomrom. Biler ruster til slutt, men du kan utsette prosessen ved å vaske av kjemikalier eller salt raskt. Voks malingsjobben for å beskytte den.

Hvis du jobber med bilen din, må du sørge for å få et skriftlig estimat på forhånd. Anslaget bør omfatte det som blir reparert, delene som trengs og forventet kostnad for arbeidskraft. Det bør også si at de vil be om din godkjenning før du utfører tilleggsarbeid som overstiger beløpet eller tiden som er angitt.

Vær oppmerksom på tegnene en potensiell mekaniker gir deg. Hvis han ikke kan gi deg øyekontakt, skynder seg med ordene eller unngår å svare på spørsmål du har til ham, kan det være at han prøver å skjule noe. Kanskje han ikke egentlig vet hva han gjør eller lyver om noe annet. Hvis dette er tilfellet, kan du gå til en annen mekaniker.

Sett sammen reparasjonsverktøy og oppbevar dem i bilen, slik at du alltid er forberedt. Disse verktøyene bør inneholde et dekkskiftesett, som kommer i de fleste biler. Skift den nødvendige skruenøkkelen og jekken. Verktøysettet ditt bør inneholde disse tingene: hylsnøkler, skralleverktøy, en skiftenøkkel og en som er justerbar, og både en stjerneskrutrekker og en flat skrutrekker. Ikke kjøp verktøy av lav kvalitet. Velg verktøy som vil vare tidstesten, spesielt når det er nødvendig.

Spør bilmekanikeren om deres ASE -sertifisering. National Institute for Automotive Service Excellence har en test to ganger i året for det. For å oppnå denne sertifiseringen må mekanikere bestå en skriftlig test, samtidig som de har omtrent to års arbeidserfaring innen bilmekanikk og reparasjon. Denne sertifiseringen øker sjansene dine for å finne kompetente mekanikere.

Føler du at du er klar til å ta fatt på verden av bilreparasjoner? Enten du får tillit til å utføre reparasjonene selv eller vet hva du skal gjøre for å få bilen til riktig fagmann, kan du sikkert identifisere deg med tipsene som er gitt. Det er på tide å komme i gang med de automatiske reparasjonene.

Vet Om Hvordan Du Fikser Bilen Din